23 Şubat 2015 Pazartesi

Survivor izle

SURVİVOR all Star 2015 Kadrosunda kimler yarışıyor ve hangi ünlüler var?Survivor all star TV8’de hasretle başladı..Heyecanla start alan yarışmada ilk ödül düellosu yapıldı ve kim kazandı?

Survivor all star yarışmasında hangi ünlüler yarışacak? Erotik film izle işte 2015 Survivor all star yarışmasının kadrosu...Survivor all star yarışması başlıyor. Ekranların en çok sevilen ve SURVİVOR all Star 2015 Kadrosunda kimler yarışıyor ve hangi ünlüler var?Survivor all star TV8’de hasretle başladı..Heyecanla start alan yarışmada ilk ödül düellosu yapıldı ve kim kazandı?

Survivor all star yarışmasında hangi ünlüler yarışacak? işte

Survivor all star 2015 yarışmacıları kimler 

2015 Survivor all star yarışmasının kadrosu... Survivor all star yarışması başlıyor. Ekranların en çok sevilen ve takip edilen doğa ile yarışma programı olan Survivor all star yarışmas. Ekranların en çok sevilen ve takip edilen doğa ile yarışma programı olan Survivor all star yarışması tv8’de start alıyor. Acun ılıcalının en beğenilen yarışma programlarından olan survivor Ekranların heyecanlı ve bir o kadar da gergin olan yarışması survivor all star geçen dönemler içersinde yapılan yarışmacılardan oluşan survivor all star ünlüleri ile ekranları başında seyircisi ile buluşuyor.

2015 Yılının ilk survivor all star yarışması başlıyor ve yarışmacılar için büyük heyecan başlıyor. Survivor all star yarışmasında yeni bir heyecan ve merak yeni bölümlerinde neler Yapışık Kardeşler izle -  - Hobbit 3 izle -   yaşanacak daha şimdiden merak konusu.. 22 şubat 2015 pazarertesi akşamı tv8 kanalında başladı. Survivor all star yarışması ünlüler ve gönüllüler arasında ödül oyunu yapıldı ve ünlüler kazanan taraf oldu. Survivor all star  Yenilmezler 2 Avengers Ultron çağı izle büyük çekişmesi başladı.. Survivor’da bu akşam ödül oyunu kim kazandı.

Ödül oyununda kıyasıya mücadele sonunda ünlüler durumu 9-8 yaptılar.Gönüllüler durumu 9-9 yapmayı başardılar.Son yarışmada her iki takımdan dan en iyi 3 kişi yarıştı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder